sai flunssa? kokeile näitä 10 vinkkejä helpottaa oireita

Oletko tai joku talon flunssassa? Ei ole parannuskeinoa, mutta on olemassa joitakin luonnollisia keinoja helpottaa oireita. Anna nämä yrittää tänään.

Hoida flunssa käytöstapoja. Ensimmäisenä päivänä on oireita, soita töistä tai koulusta ja kertoa heille et tulossa muutaman päivän. Olet sairas – ja hyvin tarttuva! Hyödynnä seisokit ja antaa kehon kaivattua lepoa. Käpertyä sohvalle ja viettää aikaa lukemiseen, katsella DVD-levyjä, tai vain kissa-napping kun elimistö taistelee virusta.

Varmista, että saat enemmän nesteitä. Se ei kaikkia tarvitse olla vesi – hedelmämehuja, urheilujuomat, ja liemi-pohjainen keitot (kuten kana nuudeli keitto) lasketaan myös. Ne pitävät hengityselimiä sammutettua ja käännä että ilkeä, paksua limaa ohueksi neste voi pussistaan ​​ja sylkemään. Se on hyvä – jos se kerääntyy keuhkoihin se voi johtaa infektio.

Kuumetta? Tämä johtuu siitä, elimistö on ilmaantunut lämpöä taistella influenssavirus.

Käsittele sitä ja kivut, jotka tulevat sen kanssa over-the-counter lääkkeitä, kuten parasetamoli, ibuprofeeni tai naprokseeni. Kysy lääkäriltä, ​​joka sopii sinulle.

Älä koskaan anna aspiriinia kenellekään alle 19. Se liittyy edellytys tunnetaan Reyen oireyhtymä, vakava sairaus, joka voi vahingoittaa aivoja ja maksassa.

Over-the-counter hoitoja voidaan rauhoittaa hakata. Kokeile yskänlääke, joka muuttuu limaa nesteeksi joten voit yskä sitä. Älä anna over-the-counter yskä tai kylmä lääkettä alle 4.

Täytä kylpyhuoneen pesuallas kuumalla vedellä. Lisää 1 tl over-the-counter mentoli hiero ja hengittää höyryä useita minuutteja, kunnes tunnet paremmin. Voit myös lisätä muutama tippa mentolia tai eukalyptus öljy. Ne voivat avata hengitysteitä, ruuhkia, ja sen avulla on helpompi hengittää. Ei ole todisteita, kuitenkin, että jokin näistä todella auttaa oireisiin.