sydämen vajaatoiminta: katsella nesteet

Liikaa nestettä elimistössä voi MAK; vaikeuttaa oman jo heikentynyt sydän pumppaa. Lääkäri voi määrätä; diureetti auttaa pääsemään eroon ylimääräistä nestettä. Hän tai sh; voi myös ehdottaa, että te raja nesteitä, jotta elimistö voi päästä eroon th; ylimääräinen vesi; natrium.

Lääkäri kertoo, kuinka paljon nestettä sinun pitäisi ottaa yhä; päivä. Suositukset voivat vaihdella abou; 1500 ml (1,6 qt) t; 2000 ml (2 qt), tai abou; 48 fl oz (1420 ml) t; 64 fl oz (1893 ml) vuorokaudessa. Hänen; ovat nestemäärien joitakin yhteisiä vastaavat kotitalouksien toimenpiteet

On tärkeää tietää, kuinka paljon nestettä oman regula; juomalasit pidä. Voit selvittää täyttämällä oman juomalasin nokkeluus; vettä ja mittaamalla määrä mitta. Kun tiedämme tämän, yo; ei tarvitse mitata joka kerta.

Sitä paitsi vesi, maito, mehut, joka on; muita juomia, jotkut elintarvikkeet sisältävät runsaasti nestettä. Kaikki elintarvikkeet, jotka mel; (Kuten jäätelö, liivate tai maustettu jäätä kohtelee) tai elintarvikkeisiin, jotka on lo; nesteen (kuten keitto) olisi myös mitattava ja laskettava osaksi teitä; nesteen saanti.

Eräs menetelmä pitää kirjaa nesteen saanti i; tyhän astiaan, jossa on nesteen määrää sinun sallitaan fo; päivä. Kuten juoda nesteitä, laita sama määrä vettä containe; kunnes olet saavuttanut nesteen rajan. Kun säiliö on täynnä, olet reache; nesteen rajan ja pitäisi lopettaa juomisen.

Toinen menetelmä fo; pitää kirjaa nesteen saanti on antaa itse; 8 fl oz (1 cup) nestettä jokaisen aterian [3; 8 fl oz; 24 fl oz, o; 3 cup]. Voit sitten täyttää säiliöön wit; vesi pitää jääkaapin, joka sisältää saldon flui; avustus. Jos esimerkiksi olet allowe; 48 fl oz (6 cup) nestettä päivässä, voit hav; 24 fl oz (3 cup) jaetaan kolme ateriaa ja sitten anothe; 24 fl oz (3 cup) jääkaapissa juoda päivän aikana. Jos juot Othe; Juomien lisäksi vettä (kuten kahvia, mehua tai virvoitusjuomia), niin woul; täytyy vuodattaa yhtäläinen määrä vettä säilöstä th; jääkaappi.

Rakesh K. Pai, MD, FACC – Cardiology Electrophysiolog; Stephen Fort, MD, MRCP, FRCPC – interventionaalisen kardiologian

12 maaliskuu 2014