terveellisen ruokavalion: alkaa suunnitelman muutos

Jos olet päättänyt aloittaa terveelliset pla; onnittelut! Making että päätös on tärkeä askel tulossa; terveempiä henkilö.

Kun yrität kehittää ne; tottumukset-onko se terveellistä ruokavaliota, saada lisää liikuntaa, tai quittin; tupakointiin sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua, jos teet suunnitelman eteenpäin o; aika; Tietäen miksi haluat syödä healthie; avulla voit tehdä muutoksia ruokailutottumuksiaan. Ja Kirjoittamalla syystä; on hyvä muistutus myöhemmin jos masentua; Suunnitelma fo; muodostaen uusia tottumuksia sisältää pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet sekä ideoita fo; saada aiemmin esteitä-asioita, jotka saattavat tiellä teistä; menestys; Aloita pieni, lyhyen aikavälin tavoitteita, jotka voit REAC; melko helposti. On helpompi jäädä jotain uutta, kun on Earl; usein onnistumisista; Tuki perhe ja ystävät voivat mennä lon; matka kohti auttaa löytämään menestystä syöminen terveempiä. Älä pelkää le; heille, mitä yrität tehdä-ja kysyä heidän apua.

Aseta tavoitteet; Seuraa teitä; edistystä; Mieti esteistä; Tukea edestakaisin; toiset ja itse.

Pidä nämä keskeiset asiat mielessä

Miten aloittaa terveellistä ruokavaliota suunnitelma?

Se’; tärkeää, ettei hypätä liian pitkälle liian nopeasti. Hidas, vakain askelin asettaa sinut u; menestykseen. Tässä osiossa opit vaiheet seurata settin; terveellisen ruokavalion suunnitelma

Kun yo; selvillä syysi alkaa terveellistä ruokavaliota suunnitelma, on aika t; asettaa tavoitteita.

Mikä on pitkän tähtäimen tavoite? Pitkän aikavälin tavoitteena on jotain haluat tavoittaa 6 ja 12 kuukauden Esimerkiksi pitkän aikavälin tavoitteena voi olla

Mitkä ovat lyhyen aikavälin tavoitteita tha; auttaa perille? Lyhyen aikavälin tavoitteet ovat asioita, jotka haluat d; huomenna ja ylihuomenna. Esimerkiksi, saatat päättää

Seuraavassa on muutamia nopeita kärki; noin terveellisen ruokavalion tavoitteet

Pitää kirjaa Progres; auttaa näkemään, miten pitkälle olet tullut. Se auttaa myös luonanne; suunnitelma.

Ota aikaa miettiä, mitä asioita voisi tiellä teistä; menestys. Kutsumme näitä asioita esteitä. Ja ajatella niitä nyt, te ca; suunnitella tulevaisuutta miten käsitellä niitä, jos ne sattuvat.

Tässä som; vihjettä esteiden

Odottaa, että heihin joitakin esteitä. Ja muista: IDE; ei päästä eroon esteitä, vaan tunnistaa ne etuajassa ja suunnitelman wha; teet käsitellä niitä.

Se voi auttaa on writte; henkilökohtainen toimintasuunnitelma, jossa luetellaan tavoitteet, oman esteitä, ja suunnitelmat ge; aiemmin nämä esteet.

Mitä enemmän tukea olet, sitä helpompaa se tulee b; muuttamaan ruokailutottumuksiaan.

Jos perheenjäsenet kertoa yo; että he rakastavat kuinka olet saada terveempiä, sinun todennäköisesti motivoitunut t; jatka hyvää työtä.

Ja vielä lisää tukea siellä. You ca; jopa pyytää rohkaisua. Seuraavassa on muutamia asioita, etsiä

Tuki on kaikkialla. Täytyy vain etsiä sitä.

Kathleen Romito, MD – Family Medicin; Rhonda O’Brien, MS, RD, CDE – Certified Diabetes kouluttaja

14 marraskuu 2014

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto

Alentaa verenpainetta ja / tai kolesteroli; Saavuttavat terveen painon kehon tyyppi.

Vaihda vähärasvainen tai rasvaton maito tai soija mil; sijasta täysmaitoa oman viljan vähentää rasvan määrää otat; Leikata syö pikaruokaa kerran viikossa, tai syö punaista lihaa onl; 3 kertaa viikossa.

Sen sijaan, että muuttamalla ruokavaliota yössä, mak; muutokset yksi kerrallaan; Kokeile lisätä jotain omaan ruokavalioon sen sijaan että jotain pois. Lisää elintarvikkeet tha; luulet tarvitaan lisää, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Jos alkaa b; ottaen asiat ruokavalio kaltaisia ​​elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti rasvaa tai sokeria yo; saattaa tuntea riistetty. Ja se vaikeuttaa voit muuttaa; Valitse enemmän terveellisiä elintarvikkeita, että voit nauttia. Tee lista o; elintarvikkeet haluat, ja miten voit muuttaa niitä, jotta ne terveellisempiä. fo; Esimerkiksi tehdä pizzaa kotona käyttäen vähärasvainen mozzarella juusto ja paljon fres; vihannekset. Onko tätä varten erityinen raaka kasvis että pidät? Kanta ylös se-an; tavoitella sitä milloin haluat välipala; Kirjoita muistiin liittyviä tavoitteita,; lävistä heidät jossa voit nähdä ne. Lukeminen tavoitteet voivat olla helpfu; muistutus; Älä asettaa tavoitteita, joihin liittyvät laihdutus nopeasti. rapi; laihtuminen ei ole terve ja on vaikea pitää tehdä.

Käytä muistikirja, päiväkirja, o; ruokapäiväkirjan lomake seurata tervettä mitä teet. Katso tästä yli whe; alatte epäillä itse tai tuntea lannistunut; Kiinnitä huomiota t; miltä sinusta tuntuu. Voitko huomaa mitään eroa, kun syöt paremmin? Tai d; et huomaa mitään eroa, kun joskus syöt huonosti; notic; onko ruokamieltymykset muuttua. Kuten muuttaa mitä syömme, opimme t; kuten uusia elintarvikkeita. Saatat huomata, että et pidä joitakin elintarvikkeita käytit t; syödä ennen alkoi tehdä muutoksia omassa ruokavaliossa. Ja ehkä oppinut t; kuten uusia elintarvikkeita, jotka luulit ei pitänyt; Katso minkä tahansa la; testaa saatat olla, jos noudatat erikoisruokavaliota. Asiakas saa notic; parannuksia; Verensokeri testit kertovat, whethe; ruokavaliota auttaa hallitsemaan diabetesta; Säännöllinen verikoe; voi mitata teitä; kolesteroli; triglyseridipitoisuus; Voit mitata teitä; verenpaine onko ruokavalion muutokset paranevat sitä; Korkea verenpaine: tarkistaminen verenpaine kotona

On täysin normaalia kokeilla jotain, sto; se, ja sitten suuttua itse. Paljon ihmisiä täytyy yrittää ja yrittää agai; ennen kuin ne saavuttavat tavoitteensa; Jos tuntuu luopumassa, älä; tuhlaavat energiaa tunne huonoa itsestäsi. Muista syy haluavat t; muuttaa, ajattele etenemisestä olet tehnyt, ja anna itsellesi rohkaisu; onnittelut takana. Sitten saatat tuntea syö terveellistä uudelleen; Kun osut este-ja useimmat ihmiset eivät-saavat tukea. Keskustele famil; jäsenten ja ystävien nähdä, jos joku haluaa syödä terveellistä sinulle tai Chee; teitä; Älä unohda pikku palkintoja. Jotain mitä odottaa t; voi pitää sinut liikkuvat varrella.

Muuta ruokailutottumuksiasi kumppanin kanssa. Se’; motivoivaa tietää, että joku on jakaa samat tavoitteet. Tämä henkilö ca; muistuttaa siitä, miten pitkälle olet tullut. Ja että henkilö voi jopa motivoida teitä wha; hän on suorittanut; Ystävät ja perhe voi olla grea; resurssi. Perheenjäsenet voivat syödä terveellisiä aterioita sinulle. Ne voivat kannustaa yo; sanomalla miten he ihailevat olet tehnyt kovasti muutoksia. Ystävät voivat kertoa ho; hyvä näytät koska ruokailutottumukset ovat muuttuneet. Älä pelkää tel; perhe ja ystävät että kannustuksesta tekee suuri ero t; sinä; Saatat liittyä luokan tai tukiryhmä. Ihmiset thes; ryhmillä on usein joitakin samoja esteitä olet. Ne voivat antaa sinulle suppor; kun ei tuntuu oleskelevat kanssa syöminen suunnitelma. He voivat lisätä teitä; moraali kun tarvitset hissi; Älä unohda palkita itsesi. whe; tulet yksi tavoite-esimerkiksi syöminen viisi annosta hedelmiä; vihanneksia päivässä 1 viikon-anna itsellesi läsnä. Osta uusi terveys; keittokirja. Ota kokkikoulusta. Tai vain kestää jonkin aikaa itsellesi. D; mitä se tekee muistuttaa itse, että olet ollut täytä tavoitteita; Sinä olet onnistunut!