terveelliset päätöksenteossa muuttaa tapana

Making minkäänlaista muutosta tapaan, jolla asut päivittäistä elämää on kuin polku. Polku johtaa menestykseen. Tässä ovat ensimmäiset askeleet tällä tiellä

Haluatko tuntea paremmin ja niillä on enemmän energiaa; Haluatko parantaa terveyttä; Haluatko ehkäistä tai hoitaa terveysongelmia, kuten korkea verenpaine, korkea kolesteroli tai diabetes; On toinen syy haluavat tehdä tämän?

Pitkän aikavälin tavoitteet: Nämä ovat tavoitteita, jotka haluat tavoittaa 6 ja 12 kuukautta. Pitkän aikavälin tavoitteena saattaa olla syödä 7 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivittäin; Lyhyen aikavälin tavoitteet: Et voi olla valmis 7 annosta päivässä vain vielä. Mitkä ovat lyhyen aikavälin tavoitteita, jotka auttavat sinua sinne? Ensimmäinen pieni tavoite voisi olla syödä 1 annos hedelmiä aamiaisen joka päivä. Heti kun olet saavuttanut tämän tavoitteen, voit asettaa uuden lisäämällä annos hedelmiä tai vihanneksia omaan lounas tai päivällinen. Tai voit kokeilla syödä pala hedelmää välipalana päivittäin; Päivitetty tavoitteet: Se auttaa sinua pysymään motivoituneita jos seurata edistymistä ja päivittää tavoitteet kun eteenpäin.

Syy terveellisen ruokavalion on todella tärkeää. Älä tee sitä vain siksi puoliso, ystävä tai joku muu haluaa sinun. Mikä tekee haluat muuttaa syöt?

Oletko

Mikä tahansa syystä, ehkä jo tietää, mitä alueita haluat työskennellä. Ehkä haluat leikata runsasrasvainen välipaloja tai syödä enemmän korkean fiber elintarvikkeet.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, pitää ruokapäiväkirjaa voi auttaa. Viikon tai kaksi, kirjoittaa ylös kaikki mitä syöt. Se auttaa sinua näkemään, mitkä elintarvikkeet sinun täytyy syödä enemmän ja mitkä elintarvikkeet syöt liikaa. Sitten vertailla, mitä syöt on tarjoilupalvelut suositusten USDA ruokaa opas.

Kysy itseltäsi, jos olet valmis aloittamaan tähtäävät toimet iso tavoitteita. Jos et ole vielä valmis, yritä valita päivämäärän, kun alkaa tehdä pieniä muutoksia. Jokainen terve muutos-ei väliä kuinka pieni-on hyvä alku.

Kun olet selvillä teidän syynsä tehdä muutoksia, on aika asettaa tavoitteet.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto