tippuri-mitä tapahtuu

Tippuri ei aiheuta pitkäaikaisia ​​ongelmia, jos se käsitellään varhain infektion kulkua ennen komplikaatioita kehittyä. Hoitamattomana tippuri voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita.

Naiset, joilla on hoitamaton tippuri voi olla seuraavia komplikaatioita naisen sukuelimiin

Ongelmat liittyvät hoitamaton tippuri raskaana oleville naisille sisältävät

Jos nainen on tippuri, kun hän synnyttää, hänen vastasyntynyt voi saada tartunnan.

Naiset, joilla on hoitamaton tippuri ja tartunnan vastasyntyneet ovat todennäköisesti kehittää pitkän aikavälin komplikaatioita tippuri.

Naisten vastasyntyneillä on hoitamaton tippuri voi olla jokin seuraavista komplikaatioiden

Miesten, joilla on hoitamaton tippuri voi kehittyä

Disseminoitunutta gonokokkaalinen infektio (DG I) tapahtuu, kun gonorrhea infektio leviää muualle kuin sukupuolielimissä, kuten nivelten, ihon, sydämen, tai verta. Komplikaatiot DGI sisältävät

Koska monet naiset eivät ole ensimmäisiä oireita tippuri, jotka aiheuttavat niitä hakemaan hoitoa, he ovat todennäköisemmin kuin miehet olla vakavampia komplikaatioita tippuri leviäminen muihin kehon osiin.

Ottaa tippuri infektio kerran ei suojaa sinua saamasta toisen tartunnan tulevaisuudessa. Uusi altistuminen tippuri aiheuttaa tartuntoja, vaikka aiemmin hoidettu ja parantaa.

Lantion tulehduksellinen sairaus (PID). Riski hedelmättömyyden kasvaa jokaisen jakson PID; Paise tai lähellä munasarjat (tubo-munasarjojen paise, tulehdus Bartholin rauhanen, Kohdunulkoinen (munanjohtimien) pregnanc; Krooninen lantion pai, Infertilit, Fitz-Hugh-Curtisin oireyhtymä (harvinainen)

Mahdollisuus keskenmeno; Ennenaikaisen synnytyksen. Nainen voidaan antaa lääkkeitä estää ennenaikaista syntymää, mikä voi edellyttää oleskelua sairaalassa; Ennenaikainen repeäminen kalvot (PROM), joka tapahtuu ennen työvoiman supistukset alkavat. Amniotic sac rikkoutuu, jolloin lapsivesi vouhottaa pois, tai harvemmin, hitaasti vuotaa; Ennenaikaisen synnytyksen. Keskosella on lisääntynyt riski terveysongelmia; Infektio kohdun limakalvo (endometriitti).

Pinkeye (konjunktiviitti). Useimmat vastasyntyneille, joilla on tippuri myös saada pinkeye; Infektio verenkierrossa (sepsis, tulehdus yhteinen (niveltulehdus; Päänahan infektiot paikalle sikiön seurannan devic, Infektio nesteen ja kudoksissa, jotka ympäröivät aivot ja selkäydin (aivokalvontulehdus)

Lisäkivestulehdus, tulehdus ja infektio lisäkiveksiin-pitkä, tiukasti kietoutunut putki taustalla kukin kives ja kerää sperma; Tulehdus on eturauhanen (prostatitis).

Kuume; Ihotulehdus (selluliitti); Infektio verenkierrossa (sepsis); Tulehdus yhteinen (niveltulehdus). Se useimmiten vaikuttaa polvissa ja kädet; Infektio ja tulehdus sydänläpät ja sydämen kammiot (endokardiitti); Tartuntaa nesteen ja kudoksissa, jotka ympäröivät aivot ja selkäydin (aivokalvontulehdus).