usein kysyttyjä kysymyksiä seksuaaliterveydestä

Kyllä, mies menee läpi vaihdevuodet, mutta eivät yhtä paljon kuin nainen. Vaihdevuodet on termi, jota käytetään kuvaamaan loppuun naisen hedelmällisyyttä. Se tarkoittaa kirjaimellisesti lopussa kuukautiset. Nainen vaihdevuodet on ominaista muutosten hormonin tuotantoa. Miespuolinen kivekset, toisin kuin naisen munasarjat, eivät menetä kykyä tehdä hormoneja. Terve mies voi pystyä tekemään spermaa pitkälle hänen 80-tai kauemmin.

Olet varmaan kuullut sukupuolen riippuvuus, mutta saatat yllättyä tietää, että siellä on keskustelua siitä, onko se todella riippuvuus, ja että se ei ole edes kyse sukupuoli; Se on yleinen harhakäsitys “, sanoo Rory Reid, FT, LCSW, tutkimus psykologi UCLA: n Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior.” Se ei ole enempää seksistä kuin syömishäiriö on noin ruokaa tai pelihimosta on rahasta; Seksiaddiktien, toisin sanoen, eivät ole pelkästään ihmisiä, jotka kaipaavat paljon sukupuoleen. Sen sijaan,…

Papa-koe suositellaan naisille ikä 21 ja vanhemmat. College of Obstetrics and Gynecology suosittelee seulontakäytäntö naisten iät 21-65 vuotta kahden vuoden välein. Useammin papakokeiden voidaan tarvita, jos epänormaali testitulos löytyy tai jos olet suuri riski kohdunkaulan syövän.

yhdistäminen; Pa; testi ihmisen papillomaviru; HP; testi voidaan turvallisesti laajentaa väli betwee; kohdunkaulan kitystä; seulonnat kolmesta vuodesta viiteen vuoteen monet naiset ikävälillä 30-65, mukaan Yhdysvaltain Preventive Services Task Force (USPSTF).

Myös mukaan USPSTF ohjeiden, HPV testaus ei suositella naisille heidän 20s, koska ihmiset tämän ikäryhmän voi olla HPV-infektioita, jotka häviävät ilman hoitoa.