vihreä vaihtoehtoa: liha & siipikarjan ostajan opas

Grass-syövät eläimet vain emonmaidosta, tuoretta ruohoa ja leikata heinää koko elämänsä-versus kasvatettuja eläimiä tavanomaisesti, mikä laiduntavat kunnes ne saavuttavat tietyn painon, sitten lähetetään feedlots, jossa ne “valmis” viljan ruokavalion kunnes ne saavuttavat markkinoiden koon.

Terveyshyötyjä: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että ruoho-ruokittu liha on runsaammin omega-3-rasvoja ja konjugoitu linolihappo (CLA) kuin kasvatettu jyviä.

Eco-edut: Grass-fed-lihatilojen vapaaehtoisesti sertifioitu Grassfed Association (AGA, americangrassfed) älä käytä antibiootteja (joka voi päätyä vesistöissä) tai jyviä (jotka vaativat maa kasvattaa ne ja polttoaineen kuljettamiseen).

Onko se säännelty? Määritelmä “ruoho-ruokitaan” ehdottama USDA on vielä kommentti aikana. Monet, kuten AGA, pitävät USDA ehdottamaan määritelmään liian kevyesti, koska se mahdollistaa hormonien ja antibioottien käytön ja joidenkin vilja ruokinta.

Muista: “Osittain ruoho-ruokitaan” tarkoitetaan nautakarjaa ovat viljan päättynyt. Ei kaikki ruoho-ruokitaan naudanlihaa on orgaanista.

Orgaaniset standardien kieltää kaikki antibioottien ja hormonien. (Hormone käyttö siipikarjan ja sianlihan tuotanto-jopa perinteisen-on ollut kiellettyä vuodesta 1959) Kaikki rehu on kasvissyöjä ja luomu-lukien laidunmaiden-mikä tarkoittaa, että se ei ole käsitelty torjunta-aineita tai rikkakasvien torjunta-aineet ja ei voi geneettisesti muunnettuja. Eläimet pääsevät laidunmaiden, auringonvaloa ja tarpeeksi maata liikuntaan, ja laiduntaminen tapahtuu tavalla, joka ei hajoa maan eroosion tai saastumista. Eläinten kloonaus on kielletty.

Terveyshyötyjä: Koska USDA-luomu merkintöjä edellyttää eläinten jäljittää syntymästä teurastukseen (mukaan lukien rehu lähteet ja lääkkeet), liittyviä ongelmia eläintautien ja ihmisten ruokamyrkytys voidaan helposti jäljittää lähde.

Eco-edut: Organic standardien kieltää antibioottien ja kasvuhormoneja, joka huuhtoutuu pohjaveteen ja lopulta päätyvät julkisen vesihuollon.

Onko se säännelty? USDA säätelee Certified Organic standardin ja erilliset virastot suorittaa tilatarkastukset.

Muista: Organic ei välttämättä tarkoita ruoholla syötettyä kuitenkin luomu karja yleensä laiduntaa avoin kantaman maa kolme-kuusikuukausi pidempään kuin tavanomaisesti nostetaan karja päästä markkinoiden koon.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto