vihreää teetä terveyshyödyt

Vihreä tee on niin hyvä, että se sai jopa jotkut tutkijat raivoisan.

“Se on terveellisin mitä voin ajatella juoda”, sanoo Christopher Ochner, PhD. Hän on tutkijana ravintoa klo Icahn School of Medicine Mount Sinai Hospital.

Tietenkään kukaan ruokaa suojelee teitä sairaus. Terveys on kääritty elämäntapasi ja geenit, joten vaikka juot vihreää teetä koko päivän, sinun on myös huolehtia itsestäsi muilla tavoin, kuten ei tupakointia, aktiivisuus, ja syöminen terveellistä ruokavaliota.

Vihreä tee suurin hyöty? “Kyse catechin sisällön”, sanoo Beth Reardon, RD, Boston ravitsemusterapeutin. Katekiinit ar; antioksidanttina; että taistelu ja voi jopa estää soluvaurioita. Vihreä tee ei ole käsitelty paljon ennen sen kaadettiin kupin, joten se on paljon katekiinit.

“Jos sub 1-2 kupillista vihreää teetä yhden sooda, [joka] vuodessa haluat säästää yli 50000 kaloria.” – Christopher Ochner, PhD

Vihreä tee on osoitettu parantavan veren virtausta ja alentaa kolesterolia. 2013 tarkastelu monia tutkimuksia löytyi vihreää teetä auttoi ehkäisemään erilaisia ​​sydämen liittyviä kysymyksiä, korkea verenpaine sydämen vajaatoiminta.

Mikä on hyvä sydän on yleensä hyvä pu; aivosi tarvitsee terveitä verisuonia, too. Eräässä sveitsiläinen tutkimuksessa, MRI osoitti, että ihmiset, jotka joivat vihreää teetä oli suurempaa aktiivisuutta työ-muisti alueella niiden aivot. Vihreä tee on myös osoitettu auttaa estämään plakkien muodostumista, jotka liittyvät Alzheimerin tautiin.

Vihreä tee tuntuu auttaa pitämään verensokerin vakaana diabeetikoilla. Koska catechins alentaa kolesterolia ja verenpainetta, ne voivat auttaa suojautumaan vaurioita runsasrasvainen ruokavalio voi aiheuttaa, Ochner sanoo.

Anteeksi, mutta ei juoda tai ruoka sulaa kiloa pois. Vaikka jotkut todisteet osoittavat, että vaikuttava aine vihreää teetä, EGCG, voi auttaa pudottaa muutaman kilon, muut tutkimukset osoittavat mitään vaikutusta.

Mutta vihreä tee on älykäs swap sokeripitoiset juomat.

“Kaikki asiat pysyvät samoina, jos osa 1-2 kupillista vihreää teetä yhden voi sooda, ensi vuoden aikana haluat säästää yli 50000 kaloria”, Ochner sanoo. Se on enemmän kuin 15 kiloa. Eivät vain suolla sitä hunajaa tai sokeria!

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto