villikaaliin: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Beleño, Careillade, Paholaisen Eye, Haiseva Nightshade, Fève à Cochons, Hen Bell, Herbe aux Engelures, Hog Bean, Hyoscyami folium, Hyoscyamus niger, Jupiterin Bean, Jusquiame, Jusquiame Noire, Khurasani-Ajavayan, Parasigaya, Poison Tobacco, Po .. ; Kaikki nimet Beleño, Careillade, Paholaisen Eye, Haiseva Nightshade, Fève à Cochons, Hen Bell, Herbe aux Engelures, Hog Bean, Hyoscyami folium, Hyoscyamus niger, Jupiterin Bean, Jusquiame, Jusquiame Noire, Khurasani-Ajavayan, Parasigaya, Poison Tobacco, PotelÃe, haisevaa Nightshade, ti Poule; Piilota nimet

Hullukaali on kasvi. Lehtiä käytetään tekemään lääketieteessä. Älä sekoita villikaaliin, jota joskus kutsutaan “haiseva nightshade” tai “haisevaa nightshade” katkeransuloinen belladonna (punakoiso) tai belladonna (belladonna); Hullukaali lehtiä käytetään kouristukset ruoansulatuskanavan; Jotkut soveltaa villikaaliin lehtiä öljyä suoraan iholle hoitoon arpikudosta.

Villikaaliin sisältää kemikaaleja, kuten Hyoskyamiini ja skopolamiini, mikä saattaa rentouttaa lihaksia vuori ruoansulatuskanavan. Hullukaali saattaa myös lievittää lihasvärinä ja rauhoittava vaikutus.

Riittämätön Evidence fo; Kouristukset ruoansulatuskanavan, kuten mahalaukussa ja suolistossa; Hoitoon arpikudosta, kun lehtiä öljyä käytetään iholla; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta villikaaliin näihin käyttötarkoituksiin.

Hullukaali on ehkä turvallinen useimmille ihmisille, kun otetaan suun lyhyen aikaa avulla terveydenhuollon ammattilainen. Haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, ihon punoitus, ummetus, ylikuumenemista, vähennetään hikoilu, näköhäiriöt, sykkeen nousu, virtsaaminen ongelmia, uneliaisuus, levottomuus, aistiharhat, delirium, maaniset jaksot, ja kuolema; Hullukaali on vaarallinen, kun käytetään itsensä lääkitys. Koska villikaaliin voi olla hyvin myrkyllistä, annos on valittava huolellisesti ja sivuvaikutukset tarkistaa terveydenhuollon ammattilainen. Liika villikaaliin voi aiheuttaa myrkytyksen ja kuoleman Ei tiedetä tarpeeksi turvallisuudesta laittamalla villikaaliin öljyä iholla; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys -feeding: Älä käytä villikaaliin jos olet raskaana tai imetät. Hullukaali on vaarallinen, koska se myrkytysvaaraa; Sydänsairauksia kuten sydämen vajaatoiminta tai sydämen rytmihäiriöitä: Älä ota villikaaliin jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai sydämen rytmihäiriöitä. On kemikaaleja villikaaliin jotka voivat aiheuttaa nopea syke (takykardia) ja myös sydämen vajaatoiminta pahempi; Ummetus: Älä ota villikaaliin jos olet ummetusta. On kemikaaleja villikaaliin jotka voivat huonontaa tilaasi; Downin syndrooma: Älä anna villikaaliin ihmisille Downin oireyhtymä. Ne ovat todennäköisesti erityisen herkkiä myrkyllisiä vaikutuksia villikaaliin; Kuume: Älä käytä villikaaliin jos sinulla on kuumetta. On kemikaaleja villikaaliin jotka saattavat nostaa kehon lämpötilaa jopa korkeampi; Ahdaskulmaglaukoomaa: Älä ota villikaaliin jos olet ahdaskulmaglaukooma. On kemikaaleja villikaaliin jotka voivat huonontaa tilaasi; Trouble virtsaamisen (virtsaumpi): Älä ota villikaaliin jos sinulla on ongelmia virtsaamista. On kemikaaleja villikaaliin jotka voivat huonontaa tilaasi; Ruoansulatuskanavan sairauksia kuten närästystä tai “refluksitaudin” (GERD), joka on Palleatyrä, infektio, mahahaava, ummetus, lukkiutuminen, haavainen paksusuolen tulehdus, on vakava tila, jota kutsutaan toksinen tai muita ruoansulatuskanavan häiriöt: Älä ota villikaaliin jos jokin näistä sairauksista. On kemikaaleja villikaaliin jotka voivat huonontaa tilaasi.

Hullukaali sisältää kemikaaleja, jotka aiheuttavat kuivauksen vaikutus. Se vaikuttaa myös aivot ja sydän. Kuivaus lääkkeitä kutsutaan antikolinergiset lääkkeet voivat myös aiheuttaa näitä vaikutuksia. Ottaen villikaaliin ja kuivaus lääkkeet yhdessä saattaa aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten kuiva iho, huimaus, alhainen verenpaine, nopea syke, ja muita vakavia sivuvaikutuksia; Jotkut näistä kuivaus lääkkeitä ovat atropiini, skopolamiini, ja jotkut lääkkeet käytetään allergioiden (antihistamiinit), ja masennuksen (masennuslääkkeitä).

Sopiva annos villikaaliin riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia villikaaliin. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Blumenthal M, toim. The Complete German komissio E monografioiden: Terapeuttinen opas rohdosvalmisteita. Trans. S. Klein. Boston, MA: kasvitieteellinen neuvosto, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

McEvoy GK, toim. AHFS Drug Information. Bethesda, MD: Society of Health-System Farmaseutit, 1998.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus